DİYARBAKIR / SİLVAN - Yeşil Silvan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yeşil Silvan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

SELAHATTİN MAH. DR. İSMAİL BEŞİKÇİ CAD. NO53/AB SİLVAN/DİYARBAKIR
Vizyon
Hayat boyu öğrenmeyi kendine ilke olarak benimsemiş, e Twinning ’in önemini ve değerlerini tanıyarak bunları okul politikaları, uygulamaları ve mesleki gelişimin içine yerleştirmiş, sağlık alanında değişen ihtiyaçlar doğrultusunda yeniliklere ve gelişmelere açık, insan ilişkileri konusunda sevgi, saygı ve duyarlılığı prensip olarak benimseyen, insanlara yardımcı olmayı ilke edinen, bilinçli sağlık personelleri yetiştirmek ve örnek bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Çağın ve toplumun ihtiyaçları doğrultusunda, en modern sınıflarda ve en doğru sistematikle; kendine güvenen, bilgiye ulaşma ve bilgiyi kullanma becerisine sahip, insana ve çevresine duyarlı, ahlaki değerlerle donatılmış, sağlık alanında mesleki yeterliliğe ulaşmış, öğretmen ve öğrencileri iş birliği içinde ekip çalışmasıyla birlikte kapsayıcı ve inovatife bir şekilde eTwinning proje çalışmalarını gerçekleştirmiş ve ülkemizi geleceğe taşıyacak bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :normal
şehir içi