DİYARBAKIR / SİLVAN - Yeşil Silvan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ekm

Rehber öğretmenine teşekkür ederiz.

Ekm

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

2017-2018 Eğitim -Öğretim Yılında Bahar SEVİMLİ  En Çok Pil Toplayan Öğrencimiz Oldu Kendisini Kutluyoruz.

Yer: Kültür Merkezi

Tarih: 25/10/2018(Perşembe)

Saat: 14:00

Ekm

Bu çerçevede ilçemizde bulunan her tür ve seviyedeki örgün ve yaygın eğitim kurumlarında yıl boyunca yapılacak olan sosyal,kültürel,sanatsal ve sportif faaliyetler belirlenmiştir.

BAĞLANTIYA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Ekm

Hocamıza alakasından dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

MESLEKİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İDARECİ VE ÖĞRETMENLERİNE İLÇEMİZ EĞİTİMİNE VERDİKLERİ KATKIDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Öğrencimizi Kutlarız

Ekm

Farklı şehirlerden bir çok belediye,vakıf ve merkez kütüphanelerinin katkısı ile Çardak Ortaokulunun kütüphanesi kuruldu ve zenginleştirildi.Kitap Toplama Kampanyasına destek olan herkese teşekkür ederiz.Vesile olan Çardak Orta okulu idarecilerine ve okulumuz idaresine ayarıca minnettarız.Öğrencilerimize faydalı olması dileği ile...

Ekm

Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyoruz.