DİYARBAKIR / SİLVAN - Yeşil Silvan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Hocalarımıza teşekkür ederiz.

Öğrencilerimize başarılar.

Eyl

Öğrencilerimize kitap okuma sevgisi kazandırmak ve araştıran, sorgulayan bireyler yetiştirmek amacıyla her hafta bir ders saati tüm okulda kitap okuma saati uygulanmaktadır. Öğretmenlerimiz de öğrencilerimizle beraber kitap okumakta ve öğrencilerin okumasını teşvik etmektedir. Bu güzel uygulamaya istekle katılan tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Eyl

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Eyl

İyi bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini dileriz.

Eyl

Emeği geçen ilgililere teşekkür ederiz.

İlgililere teşekkür ederiz.

Eyl

Biyoloji öğretmenimiz Emine ERTAŞ'a ilgisinden dolayı teşekkür ederiz.

Ağu

Öğretmenlerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.

Ağu

2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçları ÖSYM'nin "internet adresinde açıklandı.

Tem

Sevgili öğrenciler; 27 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında okulumuz rehber öğretmeni Emrah GÜNEŞ tarafından son sınıf öğrencilerine yönelik YKS Tercih Danışmanlığı yapılacaktır.

Tem

18-19 Haziran 2022 tarihlerinde üç oturumda gerçekleştirdiğimiz Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2022-YKS) sonuçları açıklandı.

Haz

Katılımlarından dolayı müdürlerimize teşekkür ederiz.

Haz

2021-2022 Eğitim öğretim yılını iyisiyle kötüsüyle kapattık.Emek gösteren fedakarlıkta bulunan öğretmen arkadaşlara teşekkür ederiz.Öğrencilerimize de iyi tatiller diliyoruz.